Aktuality

Turisti, turistky a turistčatá

poradna

v tomto roku máme pred sebou posledné dve akcie, ktorými uzavrieme turistickú sezónu 2020. Dúfame, že sa Vám spoločné stretnutia páčili a boli ste s nimi spokojní, aj napriek komplikáciám v súvislosti s pandémiou. 

Posledné plánované turistické akcie: 

  • Spomienka na zosnulých turistov (7.11. 2020)
  • Štefanské stretnutie na Veľkom Inovci (26. 12. 2020)

Do ďalšieho roka máme veľké plány, o ktorých Vás bude informovať pán predseda  Tibor Hučka na výročnej schôdzi, kde predstavíme aj plán podujatí na rok 2021. Ak sa budete chcieť pridať do našich radov, neváhajte. Stačí kontaktovať nášho predsedu, dvere majú všetci otvorené. 

Čo je potrebné urobiť, aby ste sa stali členmi KST Zlaté Moravce? 

Odpoveď je veľmi jednoduchá, stačí ak vyplníte prihlášku, ktorú následne odošlete predsedovi KST Zlaté Moravce (Tibor Hučka – email: huckovi@centrum.sk) a následne zaplatiť členský (5 €, 7 € alebo 11 v závislosti od vekovej kategórie €).

K prihláške je potrebné priložiť aj fotografiu (2,5 x 3,5 cm), ktorá sa nalepí na členský preukaz. Po zaplatení príspevku za aktuálny rok, dostanete členskú známku, ktorú si nalepíte na členský preukaz.


Prihlášku je možné stiahnuť na: https://www.kst.sk/…/39-tlaciva-kst-vratane-objednavok

Členské známky pre rok 2021 si môžete objednať a zaplatiť do 15. februára 2021!  Jednou z výhod členstva v KST je aj celoročné poistenie, ktoré zahŕňa: poistenie nákladov na technickú pomoc pri záchrannej akcii (zásah HS), poistenie batožiny, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škody, úrazové poistenie. Poistenie je platné len na území SR, poistná doba od 1.4.2020 do 30.3.2021. Poistenie sa vzťahuje na akúkoľvek činnosť vrátane rekreačných športov (mimo rizikových), nevzťahuje sa na manuálnu prácu. 

Aby sme nezabudli, ešte by sme Vám chceli predstaviť našu novú fb stránku: https://www.facebook.com/kstzlatemoravce/ na ktorej budeme prezentovať naše klubové aktivity. Dúfajme, že v krátkom čase spustíme aj novú web stránku, ale tu sme ešte iba v štádiu prípravy materiálov.

autor článku: Michal Cimmermann, člen Klubu slovenských Turistov Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button